Geachte Gasten,

We mogen weer! We zijn blij dat wij jullie op 1 juni vanaf 12.00 uur weer welkom mogen heten op het Jagershuys. We hebben de periode dat wij gesloten zijn geweest, hard geklust met onze medewerkers om het Jagershuys weer “fris en fruitig” te maken.

De grootste verandering is wel de verbouwing van ons Alakart-restaurant tot een nieuw restaurant: WOODZ. Momenteel zijn wij nog intensief bezig met de verbouwing en metamorfose, maar medio juni openen wij hier de deuren. De komende tijd zullen wij jullie op de hoogte houden van onze vorderingen via onze website, Facebook en Instagram. Het is nog niet mogelijk te reserveren voor WOODZ.

Het pannenkoekenrestaurant is vanaf 1 juni weer open voor lekkere drankjes, hapjes en natuurlijk een heerlijke pannenkoek. Ook wij gaan werken volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM, voor jullie en onze veiligheid. Jullie kunnen dus met een gerust hart het Jagershuys bezoeken.

Hoe gaan wij werken.

Volgens de richtlijnen mogen wij binnen een beperkt aantal gasten tegelijkertijd ontvangen en werken wij uitsluitend op reservering. Reserveringen zijn uitsluitend voor het PANNENKOEKENRESTAURANT.

Reserveren kan On-line en telefonisch vanaf 11.00 uur op nummer 030-6913013.

LUNCH

Voor de lunch hebben wij besloten te gaan werken met tijdslots

Dinsdag tot zondag
12.00-16.00

DINER

Ook oor het diner werken wij met tijdslots.
Dinsdag t/m zondag:

16.30 – 18.00
18.00 – 19.30
19.30 – sluit

Wij vragen u de begin- en eindtijd van uw reservering te respecteren.

Aan een tafel mogen maximaal 2 personen of een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat. Bent u met meerdere huishoudens dat zullen wij u over meerdere tafels placeren.

Wij doen ons uiterste best om u aan tafels te plaatsten die bij elkaar staan. 

Bij meerdere huishoudens verzoeken wij u vriendelijk van te voren even telefonisch contact op te nemen.

Telefoonnummer: 030-6913013

Maandag Tweede Pinksterdag (1 juni) zijn wij geopend vanaf 12.00 uur.

Terras

Bij mooi weer is ons terras geopend, maar reserveren voor het terras is niet mogelijk. Voor het terras werken wij op volgorde van binnenkomst.

Hopelijk gaat het voor jullie en voor ons een mooie zomer worden met veel terrasdagen. Mooi weer betekent namelijk dat wij meer mogelijkheden hebben om jullie te ontvangen op ons grote terras midden in het Zeisterbos.

Wij, en al onze medewerkers, zien jullie graag allemaal weer vanaf 1 juni. Tot dan en take care.

Met vriendelijke groet,

Caroline, Arthur en Robbin Brouwer

Team Jagershuys

Reserveren kan telefonisch vanaf 11.00 uur op nummer 030-6913013.