170 nieuwe parkeerplaatsen in het groen

PARKEREN

Het Jagershuys realiseert 170 nieuwe parkeerplaatsen in het groen. De uitvoering zal in 4 fases plaatsvinden, zodat u zo weinig mogelijk hinder zal ondervinden van de werkzaamheden. Ondanks een strakke planning van de werkzaamheden is het niet helemaal uit te sluiten, dat op een aantal dagen minder parkeerplaatsen beschikbaar zijn.

TOEGANG

Toegang tot onze parkeerterreinen is straks alleen nog mogelijk via de Jagersingel. Aan de Jagersingel komen 2 nieuwe inritten en 1 nieuwe uitrit, die allen voorzien zullen zijn van een slagboom.

BETAALD PARKEREN

Bij het inrijden haalt u de parkeerkaart uit de automaat bij de slagboom. Het afrekenen zal aan de slagboom plaatsvinden wanneer u het terrein verlaat.          U kunt uitsluitend betalen met pin!!

U kunt op 2 manieren betalen n.m. invoeren betaalpas en pincode of contactloos uw betaalpas voor de betaalterminal houden. Hierna zal de slagboom omhoog gaan en kunt u uitrijden. Tarief €. 2,50

  1. De 1e 30 minuten kunt u zonder kosten in en uitrijden

GASTEN

Gasten van het Jagershuys zullen bij de rekening, na gebruik van een drankje en/of een hapje, een gratis uitrijkaart ontvangen.

OVERIGE

Leveranciers, chauffeurs, medewerkers etc. kunnen door kentekenherkenning vrij in – en uitrijden.

REALISATIE

Medio juni 2019.