Vacatures

Vacatures

WERKEN BIJ HET ′t JAGERSHUYS
Wie komt er werken in het gezellige, sfeervolle en drukke Jagershuys in de Zeister bossen. t Jagershuys in de huidige situatie, pannenkoekenrestaurant en a la carte restaurant, bestaat al vanaf 1980. We kunnen dus rustig stellen dat het al vele jaren een populaire en succesvolle omgeving is voor een hapje en een drankje. Eén van de belangrijkste voorwaarden voor succes zit ′m in de medewerkers. Als er een goed en hecht team medewerkers staat dat bereid is zich in te zetten voor ′t Jagershuys, dan zullen er nog vele jaren volgen.

Wat verwacht ′t Jagershuys van je?
Natuurlijk vinden we ervaring en - afhankelijk van de functie - een relevante opleiding belangrijk. Maar in een aantal gevallen is dat ook niet doorslaggevend. Je moet vooral ook andere kwaliteiten bezitten als je bij ′t Jagershuys wilt werken. We streven ernaar dat ′t Jagershuys een begrip blijft in Zeist en de wijde omgeving. Wil je daaraan bijdragen, dan is gastvriendelijkheid voor jou vanzelfsprekend. Verder ben je een teamspeler. We vragen medewerkers met een flexibele instelling.
Werken bij ′t Jagershuys betekent dat je werkt op dagen en tijden dat anderen vaak vrij hebben. Dat is dus ook in het weekend of tijdens de feestdagen. Heb je daar geen problemen mee? Dan is één van de functies misschien wel geknipt voor jou!

Wat biedt ′t Jagershuys?
Uiteraard snijdt het mes aan twee kanten. Zo belonen we je met een goed salaris en bijkomende arbeidsvoorwaarden. Iedere minuut die je werkt, krijg je ook uitbetaald. Tenslotte tref je bij ′t Jagershuys een prettige werksfeer aan. Je kunt altijd bij het management aankloppen. Bijvoorbeeld voor advies of hulp bij een verdere vakopleiding.

Hoe solliciteer je?
Is één van functies jou op het lijf geschreven? Klik dan hier boven op vacatures en vul het sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in en verstuur het vervolgens online aan ′t Jagershuys. Let op: reageer alleen via het sollicitatieformulier! Alleen dan kunnen we snel inventariseren en hebben we alle benodigde informatie van je en kunnen we snel en voorbereid reageren.

Procedure
Denken we in jou de juiste kandidaat te vinden, dan ontvang je van ons op korte termijn een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek. Vergeet in dat geval niet je diploma′s en getuigschriften mee te nemen.

Voor alle vacatures geldt dat je minimaal 16 jaar moet zijn (tenzij het anders staat vermeld bij de vacature). Verder is het belangrijk dat je bereid moet zijn om minimaal 4 uur tot maximaal 38 uur per week te werken, ook in de weekends op zaterdag en/of zondag en op feestdagen (uitgezonderd kerst en oud en nieuw). Het maximaal aantal uren is altijd in overleg en afhankelijk of je fulltime of parttime wilt werken.

Openingstijden Pannenkoekenrestaurant:
Dinsdag t/m vrijdag van 16.30 - 20.30 uur.
Zaterdag en zondag van 12.00 - 20.30 uur.

Werktijden Pannenkoekenrestaurant:
Dinsdag t/m vrijdag aanvang 13.00 uur of later tot sluiting 21.00 uur of eerder.
Zaterdag en zondag aanvang 11.00 uur of later tot sluiting 21.00 uur of eerder.

Openingstijden Alakart-restaurant:
Dinsdag t/m vrijdag vanaf 12.00 uur. Keuken sluit om 21.30 uur.
Zaterdag lunch / high tea / borrel op aanvraag.
Zondag vanaf 12.00 uur. Keuken sluit om 20.30 uur.

Werktijden Alakart-restaurant:
Dinsdag t/m zaterdag aanvang 11.00 of later tot sluiting 22.00/24.00 uur of eerder.
Zondag aanvang 11.00 uur of later tot sluiting 22.00 uur of eerder.

Bedieningsmedewerkers lunch en diner fulltime en parttime beide restaurants:
Wij zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste medewerkers met een volwassen, verzorgd en voorkomende uitstraling. Daarnaast is de Nederlandse taal, een sociale en collegiale instelling van groot belang. De motivatie en uitstraling om gasten te verwennen en te ontvangen "als waren ze thuis te gast" moet duidelijk aanwezig zijn. Horeca-ervaring is een voordeel, maar zeker geen verplichting. Bij fulltime prefereren wij ervaring. 
Klik hier Sollicitatie -formulier
 
Zelfstandig werkend kok Alakart-restaurant fulltime:
De eigenschappen voor een bedieningsmedewerker gelden ook voor een keukenmedewerker c.q. kok. Onze restaurants hebben een open keuken, dus gastgericht werken is hier minstens zo belangrijk. Tevens is keukenervaring voor deze functie een must. Een gedegen opleiding en ervaring zorgt ervoor dat je direct aan de slag kunt in het team.
Klik hier Sollicitatie -formulier
 
Pannenkoekenbakker fulltime:
Onze pannenkoekenbakkers staan in de openkeuken in het zicht van de gasten de lekkerste pannenkoeken te bakken. Dus ook hier gelden dezelfde eigenschappen als bij de overige functies. Voor deze functie vragen wij een pannenkoekenbakker, die al de nodige ervaring heeft opgedaan en toe is aan een nieuwe uitdaging. Opleiding tot ........ behoord tevens tot de mogelijkheden.
Klik hier Sollicitatie -formulier  
 
Keukenhulpen beide keukens:
Wij zoeken enthousiaste medewerkers, die affiniteit hebben met lekker eten en met de bereiding daarvan. Deze medewerkers produceren de lekkerste gerechten in onze keuken onder leiding van onze ervaren koks.
Klik hier Sollicitatie -formulier

Social Menu Level 1